Thursday, June 19, 2008

Spore creature creator

For nogle få dage siden åbnede EA Games op for muligheden for at hente Spore creature creator. Creature creator er en meget lille pre-release af spillet Spore denne pre-release indeholder omkring 25 procent af creature creator delen af spillet.
Spore går ud på at følge en organisme fra at være en encellet organisme til at udvikle sig som et havdyr til at ende som et landvæsen hvor den udvikler sig og sin kultur og til sidst ende som en rumrejser civilivisationer som kan flyve rundt til forskellige planeter.
Imens denne udvikling finder sted kan an vælge at blive venner med forskellige andre civilivisationer eller bekrige dem.

Dog er det ikke det der efter min overbevisning er kernen i spillet. Kernen i spillet er opbygningen af væsner, huse, transportmidler og den måde man deler de ting man laver.

Creature creator giver i sig selv et rigtig godt indblik i hvad det går ud på, selv om man kun har 25% af det færdige materiale tilgængeligt til at lave sine ”dyr/monstre” har man stadig et UTAL af muligheder for at kombinere de ting og man kan virkelig lave ekstremt mange forskellige væsner.
Og det er netop det der er kernen i det, det er en stor opbygnings ”playground” hvor man kan bygge næsten alt hvad man kan forstille sig, fra små nuttede dyr til relativt uhyggelig udsende væsner

Efter du har lavet nogle væsner kan du dele dem med resten af Spore spillerne, og man kan således også befolke sit univers med matriale som andre brugere har oprettet hvilket giver en st stort socialt aspekt i spillet.

Jeg tror mange piger/kvinder, børn og andre folk som har haft træng til f.eks. Lego vil kunne lide dette spil det giver virkelig en muligheden for at slippe ens kreativitet løs.
Jeg har desvære ikke haft så meget tid til at lege med det men har da fået lavet 2 væsner og de kan da findes her!

No comments:

Post a Comment